Комаров про авіакатастрофу: «Якщо Табанюк не зміг впоратися, то не зміг би – ніхто»

Телеведучий називає пілота – другом

Дмитро Комаров та Ігор Табанюк

Телеведучий Дмитро Комаров у своєму Instagram прокоментував загибель пілота Ігоря Табанюка та 3 його пасажирів в авіакатастрофі 28 липня на Прикарпатті.

Відомий мандрівник висловив глибокий жаль через загибель його друга, якого вважає одним з найкращих пілотів України і який провів за штурвалом 40 років.

Саме Табанюк навчив Дмитра літати.

Востаннє ведучий бачився з Табанюком 10 червня на фестивалі, який проводив льотчик та інструктор, засновник і керівник громадської організації «Прикарпатська дитячо-юнацька спортивна асоціація малої авіації».

На аеродромі були сотні щасливих людей, блискучих дитячих очей. Це було справжнє свято, Ігорю були вдячні абсолютно всі. Прилетіли літаки практично з усіх міст України, і навіть з Європи, - написав Дмитро.

13 липня Табанюк святкував своє 60-річчя, і Комаров телефонував ювілярові.

Він мріяв перетворити Коломию на центр туризму, зробити одними з воріт в українські Карпати для всього світу, - пригадує також мандрівник.

Комаров також пише про те, що останній рік у Ігоря був важкий, оскільки «аеродром, справу його життя, намагалися »віджати«».

Той він звертається до керівництва міста Коломиї та країни з проханням простежити, щоб після смерті пілота «не загинула справа його життя - аеродром».

Комаров також повідомляє, що спілкувався з багатьма пілотами, і що вони одностайні в думці:

Якщо Табанюк не зміг впоратися з цією ситуацією - вона була невиправною.

Нагадаємо, 28 липня на Івано-Франківщині легкомоторний літак упав на житловий будинок. Загинули пілот на 3 пасажирів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень