Здати видану їм зброю – закликає бійців – Командувач Сил ТрО ЗСУ Юрій Галушкін (ФОТО)

«Там, де не ведуться бойові дії» (с)

Публікуємо без змін.

Звернення Командувача Сил Територіальної оборони ЗСУ бригадного генерала Юрія Галушкіна до добровольців Сил ТрО та командирів ДФТГ:

Я звертаюся до добровольців, які з початком широкомасштабного вторгнення Росії на нашу землю, взяли до рук зброю.


Ми з вами пліч-о-пліч боронимо нашу країну уже майже два місяці. 24 лютого люди, різні за віком, статтю та досвідом, самоорганізувались.

 

Фермери, бізнесмени, журналісти, будівельники, програмісти – люди різних професій – відклали свої справи і мужньо стали на захист України.

Ви робите неймовірну роботу, за яку вам вдячні Сили ТрО та ваші громади: несете службу на блокпостах, готуєте міста та об’єкти до оборони, берете участь у розмінуванні, виявленні диверсійних формувань, допомагаєте громадам долати наслідки руйнувань.

 

Ви, добровольці, вже надали реальну допомогу ЗСУ, вивільнивши бойові підрозділи для виконання бойових завдань.

 

Зі зброєю в руках ви звільняли північ України від російських окупантів, і зараз воюєте за південь та схід України. ЗСУ та ваші громади високо цінують вашу хоробрість і відданість.

 

Частина наших регіонів звільнена від окупантів і там не ведуться бойові дії. На цих територіях потрібно виконувати завдання, пов’язані з відбудовою наших міст та сіл, відновлювати економіку, повертатися до роботи.

 

Саме тому у цих регіонах час зосередити зброю у визначених місцях зберігання. Ви будете доглядати її, брати на тренування та за потреби отримувати для виконання завдань.

 

Ми будемо тримати порох сухим. Належне зберігання зброї дуже важливе, щоб у критичний момент нею можна було швидко скористатися і застосувати проти нашого ворога - російських військ.


Ми вдячні вам за вашу вмотивованість та відповідальність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень