Колишній голова сільради відібрав нерухомість у 470 людей на Рівненщині

Підробив документи

На Рівненщині колишній сільський голова завдав збитки членам колективного підприємства на суму понад 820 тис грн. Про це повідомляє прокуратура Рівненщини.

Поліцейські повідомили про підозру одному із колишніх сільських голів Здолбунівського району у зловживанні владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки та службовому підробленні, вчиненому повторно.

Обранець громади, протиправно суміщав посаду із членством спостережної ради від співвласників майна реорганізованого колективного сільськогосподарського підприємства.

Діючи в інтересах приватної структури, підробив у 2007 році та завірив печатками сільради завідомо неправдиве рішення про передачу їй цілісного майнового комплексу підприємства, ухвалене зборами Співвласників майна, які насправді не проводились.

В подальшому за наслідками поданих приватною структурою до виконавчого комітету сільради звернень сільський голова підписав рішення, на підставі якого видано свідоцтво про право приватної власності на 3 об’єкти нерухомості загальною вартістю понад 820 тис грн.

Це майно належало 470 громадянам – колишнім членам колективного сільськогосподарського підприємства.

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень