Коли в Україну прийде весняне тепло? Синоптик дала прогноз

Прогноз від Наталки Діденко

Середа, 17 березня, через вплив південного циклону буде «капризною».

Цей циклон захоплюватиме завтра у свою вологу хмарність значну частину території України. Тому 17 березня у більшості областей очікується дощ, місцями з мокрим снігом, повідомляє РАДІО ТРЕК з посиланням на синоптика Наталку Діденко.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

У північних областях буде також хмарно, проте без суттєвих опадів.

Температура повітря в Україні у середу почне поступово знижуватися –  на Півночі, Заході, у більшості центральних областей завтра передбачається +1...+5 градусів.

 

У південній частині, на південному сході, а також у Кропивницькому та Дніпрі з районами ще буде відчутно тепліше: протягом дня стовпчики термометрів коливатимуться у межах +5....+11 градусів.

До кінця тижня буде холодно, а ось потепління прийде орієнтовно напередодні Всесвітнього дня метеоролога, 22-23 березня.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Починаємо потихеньку протирати від зимової пилюки хатні фікуси перед їхньої еміграцією на балкони, частіше провітрювати дальні кутки шафи, звідки вже несміливо усміхаються футболки та лляні сукні, й  уважно стежити за свіжими прогнозами погоди, – зазначає синоптик Наталка Діденко.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень