Коли ухвалюватимуть бюджет Рівненщини на 2021 рік

В обласній раді ініціювали створення комісії, яка працюватиме над бюджетом

На Рівненщині готуються до затвердження бюджету області на 2021 рік. Відомо, що в обласній раді ініціювали створення робочої групи, яка працюватиме над проєктом бюджету.

Робоча група збереться тоді, як тільки отримаємо від обласної державної адміністрації проєкт бюджету. Маємо опрацювати проєкт, висловити свої пропозиції, внести свої зміни. Найважливіше наше рішення в цьому році - напрацювати головний фінансовий документ на 2021 рік, -  розповів голова обласної ради Сергій Кондрачук.

До складу робочої групи голова обласної ради запропонував включити всіх членів бюджетної комісії, голів постійних комісій, а також інших спеціалістів та експертів.

Проте, бюджет області можна буде затвердити тільки після того, як Верховна Рада проголосує в другому читані та в цілому державний бюджет, зазначила  директор департаменту фінансів ОДА Лідія Біляк.

Лише після того, як буде підписаний та опублікований як Закон України про державний бюджет на 2021 рік, ми зможемо повноцінно почати працювати над затвердженням обласного бюджету, - зазначила Лідія Біляк.

До слова, у вівторок 15 грудня у Рівному відбудеться чергова сесія обласної ради.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень