Коли у рівненських школах запровадять електронний щоденник?

Днями в Рівному представники делегації з Румунії презентували проект «Електронний щоденник», який використовують у їхніх місцевих школах

В зв’язку з цим ми вирішили поцікавитися в Рівненському міському управлінні освіти, яка ж доля таких щоденників в нашому місті.

Як розповідає начальник організаційного та системного відділу управління освіти Андрій Мазур, такі електронні щоденники не можна впровадити через українське законодавство. Адже в законі «Про освіту» прописане ведення саме паперової документації. І якщо ввести зараз електронний ресурс, то вчителі та класні керівники робитимуть подвійну роботу, говорить Андрій Мазур:

Ведення списків, підрахунок кількості навчальних днів контролює класний керівник, і ще крім цього, він буде зобов’язаний вести електронний щоденник, і так само це повинен кожен вчитель робити.

Тож очікувати, що у Рівному запровадять систему електронних щоденників найближчим часом, не варто. До слова, в Рівному навіть не обраховували вартості розробки та впровадження подібної новації – настільки це, вочевидь, не близька перспектива.

Все ж нагадаємо, аналогічні розробки вже функціонують в окремих класах трьох навчальних закладів Рівного – гуманітарній гімназії, природничо-математичному ліцеї «Елітар», економіко-правовому ліцеї.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень