Коли стане по-весняному тепло, і яка погода буде на вибори

Нам обіцяють вже незабаром перший привіт від цьогорічного екстремально теплого літа

Львівський кліматолог Василь Троцюк каже, що цього року має бути найтепліше літо за останні 80 років. До того ж, оскільки кожні 30 років спостерігаються екстремальні стрибки температур, то літо буде екстремально теплим. Василь Троцюк додає:

Перший привіт екстремального літа буде у ці п’ятницю, суботу і неділю. Субота буде до 12, а неділя – до 15 градусів тепла. І це тепло продовжиться на перший тиждень квітня. І за спостереженнями, і за прогнозами, перший тиждень квітня – завжди сухий і сонячний. А в цьому році він ще і теплий буде.

За словами Василя Троцюка, тепло триматиметься 1,2, 3 квітня, тобто загалом шість днів. Воно пов'язане з антициклоном, який походить з півдня. Адже два циклони, які зараз на Україну наганяють сніг, до кінця тижня відійдуть на північний схід. А в тил їм зайде неймовірне тепле повітря.   

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень