Коли працюватимуть «мобільні соціальні офіси» на Рівненщині?

У цьому місяці вони відвідають 24 сільради

Наступного тижня «мобільні соціальні офіси» працюватимуть у двох районах Рівненщини. 12 січня фахівці відвідають Хрінницьку сільську раду у Демидівському районі та Гвіздівську у Корецькому. А 19 січня вони знову побувають на Кореччині – Морозівській сільраді.

Далі «мобільний офіс» діятиме у Костопільському та Млинівському районах. 20 січня спеціалісти консультуватимуть мешканців Гутянської, Посниківської, Привітненської та Пугачівської сільських рад.

Наступного дня соцпрацівники побувають у сільрадах Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Зарічненського, Здолбунівського та Рівненського районів.

А загалом у цьому місяці «мобільні соціальні офіси» відвідають 24 сільради Рівненщини, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

«У «мобільних офісах» можна дізнатися про призначення субсидії, соціальної допомоги, надання пільг, встановлення статусу багатодітної сім'ї, призначення та перерахунку пенсії, соціальний захист демобілізованих, членів сімей загиблих у АТО й соціальний захист родин внутрішніх переселенців», – наголошують у повідомленні.

Коли саме у тому чи іншому населеному пункті буде працювати мобільний соціальний офіс, можна дізнатися у сільській раді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень