Колористи назвали наймодніше фарбування волосся весни 2022 року (ФОТО)

У тренді нова техніка фарбування hair frosting

У тренді вишукане фарбування під назвою hair frosting — техніка освітлення волосся, що імітує малюнок інею, що покриває взимку скло та дерева.

Ця техніка фарбування прийшла на зміну балаяжу і є розсипом контрастних відблисків на більш довгих пасмах, як правило, холодних світлих тонів, блискучих відтінків, таких як попелястий, платиновий або бежевий.

Техніка hair frosting — це знебарвлення окремих пасм волосся холодним відтінком блонду від коренів до кінчиків, залишаючи при цьому сусідні пасма більш темними. Ця складна техніка створює багатогранне фарбування, в якому поєднуються світле та темне волосся. Освітлені пасма дуже делікатно лягають на темніше волосся — як іній осідає на вершинах дерев. Звідси і назва — «іній для волосся».

Джерело: НВ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень