Кольори, які покращують вдома настрій (ФОТО)

І це не обов’язково яскраві відтінки

Більшість прагнуть створити вдома незабутню атмосферу комфорту і затишку. Ключову роль у цьому відіграють і кольори стін та меблів.

Дизайнери вирізняють поняття «щасливих кольорів». Відповідно до психології кольору, це зазвичай яскраві та теплі рожеві або жовті тони.

Це пов'язано з тим, що рожевий має здатність фізично заспокоювати, його називають своєрідним кольором обіймів.

 

Жовтий – наповнений енергією та асоціюється із сонячним світлом.

При цьому для хорошого настрою не обов’язково все навколо себе робити з одного щасливого кольору. Вистачить й невеликих акцентів, вплив щасливого відтінку від цього не зменшується.

Якщо ви не любите яскраві тони та будь-які їхні пастельні відтінки, обирайте стримані природні кольори. Вони чудово заспокоюють, але тим самим і покращують настрій.

Зелений колір часто називають нейтральним від природи. Він пов'язує нас із природним світом і допомагає нам розслабитися. Такий ніжний, як весняні бруньки на деревах, він наповнює такими ж почуттями надії та нових починань. У поєднанні з м'яким жовтим він миттєво підіймає настрій, але колірна схема залишається помірною, – кажуть експерти.

Зелений, як і ніжно-рожевий, чудово підходить для вітальні, спальні чи дитячої кімнати. Це гарні альтернативи м'якому білому, які так само створюють затишну та привабливу атмосферу.

Джерело: 24 канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень