Колоди заватажили у бус: На Рівненщині впіймали трьох чоловіків, які вночі перевозили ліс (ФОТО)

Спіймали чоловіків у Вараському районі

Близько 23 години п’ятого липня біля села Великі Цепцевичі поліцейський офіцер Антонівської громади з колегами виявив два трактори із підводами, навантаженими деревиною породи сосна.

Жодних документів водії — 42-х та 29-річний місцеві жителі, не мали.

Транспортні засоби та майже 10 кубометрів лісу слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (смт Володимирець) Вараського РВП вилучила.

Іще один факт незаконного перевезення деревини виявив  поліцейський офіцер Вараської тергромади разом з представниками лісової охорони.

Після півночі вони зупинили бус «Mercedes-Benz Sprinter» на іноземній реєстрації, у вантажному відділенні якого жителі села Половлі перевозили соснові колоди орієнтовним об’ємом майже 2,5 кубометрів.

 У рамках відкритих кримінальних проваджень слідчі підготували клопотання про накладення арешту на вилучене майно, повідомляє ГУНП у Рівненській області.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Теги: крали ліс
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень