Коли вдарять перші морози і чи буде ранній сніг: З'явився новий прогноз

Прогноз Леоніда Горбаня

Невдовзі в Україні зміниться погода. Стане холодніше, а у листопаді в країні очікуються перші нічні «мінуси», ймовірний також ранній сніг.

За даними книги народного синоптика Леоніда Горбаня, «бабине літо» триватиме до свята Покрови Богородиці. Потім поступово похолодає, почнуться дощі, кінець місяця буде холодний та з опадами.

Листопад також буде холодний, похмурий, з дощами, раннім снігом та морозами.

В листопаді осінь поступово змінить статус із «ранньої» на «пізню». На початку день-два ще будуть теплими, а з середини першої декади місяця прийде похолодання, йтимуть дощі, інколи навіть з мокрим снігом.

 

Така ж ситуація буде і на початку наступної десятиденки. Потім варто очікувати ще декілька погожих днів без опадів. А далі знову – зниження температури.

Остання декада листопада налякає зимою – можливі навіть морози. Велика ймовірність опадів: снігу та мокрого снігу.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень