Їм треба час на підготовку: коли росія знову може вдарити ракетами по Україні?

У розвідці зробили прогноз

Росіяни й надалі завдаватимуть ракетних ударів по Україні. Однак для того, аби підготуватися до наступного подібного удару, ворогу знадобиться близько тижня. Про це повідомив представник пресслужби ГУР МО Андрій Юсов.

Нас намагаються зламати, занурити в темряву і холод в період війни та змусити до перемовин на умовах агресора. Цього насправді не вийде, ми розуміємо що періодичність (ред. – масованих ракетних атак по Україні) – це приблизно «тиждень +».

 

Тобто, це той період, який потрібен, щоб підготуватися до наступного масованого ракетного удару, – зауважив Андрій Юсов.

Та поки росіяни готують нові ракетні атаки,  Україна готується до подальшої ефективної оборони, зокрема систем ППО, «але те, що терористичний режим буде продовжувати ці атаки, то це беззаперечно».

Ми розуміємо, що запаси високоточної зброї у росії значною мірою виснажені, але є багато ракет і не високоточних, ми й бачимо, що за точністю вони особливо і не женуться.

 

У багатьох випадках розліт в кілометр – це умовна «норма» і влучання навіть не в об'єкти інфраструктури, а в цивільні будинки, лікарні – це і є ознака косорукості російських ракетників і в цілому режиму рф, – зазначив Андрій Юсов.

Між тим представник розвідки зазначив, що значною мірою запаси ракет є у ворога саме із систем С-300. А це означає, що насамперед загроза є для прифронтових міст: Запоріжжя, Харків, Миколаїв, Херсон.

На жаль, це ті міста, куди С-300 добивають. Україна працює над захистом цивільної інфраструктури і мирного населення, але розуміємо, що ворог попри всю свою недолугість є серйозним, озброєним, масовим. Тому, на жаль, ракетний терор ще може тривати, – підсумував представник української розвідки.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень