Коли не можна мити підлогу вдома, аби не притягнути лихо: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Наші пращури вважали, що кожен період дня володіє певною енергетикою, тому одні і ті ж дії в різний час доби можуть нести різні наслідки. Наприклад, згідно із прикметами, не можна мити підлогу у такі періоди.

Вечорами

Господиня, яка залишає цю роботу на кінець дня, ризикує випровадити з дому енергію благополуччя та надовго закрити грошовий потік. Саме ввечері енергія достатку концентрується в оселі. Якщо її втратити, то потім буде складно заново накопичити.

У церковні свята

У церковні свята рекомендується не займатися побутовими справами, а присвятити час своїй душі, проаналізувати те, що відбувається і позбутися нав'язливих думок.

Коли хтось вирушає в дорогу

Не можна протирати підлогу, якщо хтось із родичів відправився в дорогу. Приступати до прибирання можна лише, коли подорожуючий дістанеться до місця призначення. Інакше можна накликати труднощі в дорозі.

У гостях

Виключно з добрих спонукань гості частенько пропонують допомогти по дому. Відмовитися від такої допомоги — це не просто ввічливість.

Річ у тім, що з давніх часів предмети для прибирання вважалися сакральними. Ніхто не мав права торкатися до хазяйського віника, а тим більше підмітати чи мити підлогу.

Таким чином навіть близькі могли ненароком перехопити ваше щастя.

У неправильну фазу Місяця

Спадний Місяць символізує занепад. Тому найкраще проводити генеральне прибирання саме в період зростаючого Місяця, коли відбувається оновлення енергетики.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень