Коли мити вікна у домі, щоб залучити багатство та удачу: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Вікна будинку наші предки порівнювали з очима людини. Вважали, що через своє вікно можна передбачити майбутнє, відвести біду і привернути щастя.

Наші пращури перед Великоднем приділяли особливу увагу миттю вікон. Вони вважали, що сонячне світло, яке проникає в житло, виганяє з нього всяку нечисть.

Протираючи шибки, необхідно уявляти, що ви змиваєте все погане, що є у вашому житті, натомість впускаєте в будинок світло, мир і щастя. 

Згідно із прикметами, не можна прибирати в будинку, якщо в ньому відчинені всі вікна, це може стати причиною постійних сварок та розбіжностей. Бажано спочатку перемити всі вікна, закрити їх, а вже потім навести лад у квартирі.

Не варто мити вікна вагітній жінці, це загрожує проблемами зі здоров'ям. 

Не можна мити вікна під дощем. Це обіцяє негаразди у родині. 

Миття вікон необхідно починати з внутрішньої сторони, після цього можна приступати до зовнішніх віконних рам.

Не можна мити вікна після заходу сонця. Миття вікон увечері призводить до того, що ви вимиваєте усе благополуччя зі свого будинку.

Як залучити гроші під час миття вікон

Фахівці з фен-шуй радять мити вікна ганчірками червоного кольору. Їх потрібно купити в магазині, не можна використовувати старі речі, наприклад, рушники чи постільну білизну, одяг.

У воду для миття вікон можна додати трохи кориці, вона подарує процвітання та матеріальне благополуччя.

Перед тим, як мити вікна, у відро з водою киньте кілька монет, побажавши при цьому своєму житлу процвітання. Після того, як закінчите роботу, монетки зберіть і покладіть на підвіконня, а воду виплесніть під дерево, що росте біля будинку.

Нехитрий ритуал подарує щастя та достаток, а монети стануть талісманом, їх не можна витрачати на покупки.

А цей ритуал необхідно проводити на сонячному боці квартири. Потрібно вибрати вікно, в яке найчастіше заглядає сонце, і вимити його, повторюючи про себе, що воно притягне до вашої домівки удачу.

Щоразу, відкриваючи його, щоб провітрити кімнату, треба повторювати: «Удача, залітай!».

Після цього життя почне налагоджуватися, зникнуть усі сварки та непорозуміння в сім'ї, везтиме на роботі та у справах.

Правильно вибраний для миття вікон день допоможе залучити в будинок гроші. Для цього небо має бути чистим, без жодної хмаринки.

Проводити ритуал потрібно до обіду. І обов'язково у господині в цей день має бути добрий настрій, чим вона частіше усміхається, тим краще.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень