Кохання, гроші та робота: гороскоп на серпень

ОВНИ

У серпні не варто звалювати все на свої плечі – так недовго і надірватися, тому вчіться приймати допомогу. І не забувайте за неї дякувати. Серпень – хороший час, щоб перейти на новий рівень в особистих стосунках. У самотніх представників знаку з'явиться шанс зустріти головну людину їхнього життя.

ТЕЛЬЦІ

Вибираючи між особистим життям і кар'єрою, віддайте перевагу останньому. У стосунках надзвичайно цікавих подій не очікується, а ось на роботі може відбутися серйозний прорив.

БЛИЗНЮКИ

На початку місяця розраховуйте на пристойні гроші та такі ж витрати. Новий місяць у цілому сприятливий для вас - це і нові знайомства, і романтичні настрої, і цікава поїздка.

РАКИ

Якщо хочете досягти реального успіху, то зосередьтеся на одному завданні й займатися тільки ним. Не розпорошуйте свої зусилля, щоб усюди встигнути. У жодному разі не конфліктуйте з керівництвом.

ЛЕВИ

У професійній сфері не буде професійних злетів, але й прикрих падінь не станеться. Просто добре виконуйте свою роботу. У стосунках з колегами тримайте дистанцію, а от в особистому житті не бійтеся зблизитися з партнером. 

ДІВИ

Серпень – прекрасний час для реалізації навіть найскладнішого проекту. Головне вірити в себе і не помічати перешкод. Відмовтеся у серпні від непотрібних покупок.  

ТЕРЕЗИ

Що б не відбувалося, не варто драматизувати. Добре складуться справи у тих, хто може розраховувати на підтримку близьких людей – міцний та надійний сімейний тил вам зараз потрібний, як ніколи.

СКОРПІОНИ

Вам доведеться вчитися казати "ні" додатковим навантаженням. Можуть надійти пропозиції, які принесуть прибуток, але вимагатимуть великої кількості вашого часу.  

СТРІЛЬЦІ

На перший план вийде професійна діяльність. Дотримуйтеся поставлених цілей. Ваша харизма дозволить вам зачарувати навіть тих, хто раніше був не надто приязним до вас.

КОЗЕРОГИ

У тому, що позитивне мислення може творити дива, ви зможете переконатися на власному досвіді. Попрацюйте у серпні над зміцненням самооцінки.

ВОДОЛІЇ

Для вас серпень буде стане одним із найкращих місяців. Успіх гарантовано в усіх сферах життя. Щоправда, досягти його вдасться лише за однієї умови – доведеться бути наполегливими, виявляти ініціативу та придивлятися до конкурентів.

РИБИ

Початок серпня виявиться дещо неспокійним, але цікавим. Можливі нові пропозиції або підвищення на нинішньому місці. Особисте життя трохи відійде на другий план, але загалом все буде добре.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень