Кохання на фазенді: як зараз виглядає героїня серіалу «Рабиня Ізаура» (ФОТО)

Навіть діти у дворі грали у персонажів мильної опери 

«Рабиня Ізаура» був однією з перших мильний опер на радянському телебаченні. Події у сералі обговорювали в школі й на роботі, а діти у дворі грали у рабиню Ізауру та дона Педро.

Завантажити серіал 36 років тому і подивитися бодай три-чотири серії підряд було неможливо, тож для багатьох - це справді була подія.

 

Головну роль у серіалі грала Луселія Сантуш, і після того, як закінчилася трансляція серіалу, про неї в Україні мало хто що чув. Зіркою серіалу вона стала у 19 років, а зараз Луселії 66 років. Зауважимо, що у нас серіал показували через 10 років після знімання у Бразилії. 

 

І хоча нових ролей зараз у неї немає, Луселія веде активний спосіб життя: ходить в гори, любить пляжний відпочинок, практикує буддизм та йогу, та навіть балотувалася до місцевого парламенту.

Акторка розлучена, має сина Педро, який також став бразильським актором. Не так давно Луселія стала бабусею, у неї з'явилася онука Кароліна. 
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень