Кого ловили «на гарячому» представники сервісних центрів МВС

Зокрема представники цих установ виявляли підробки

Працівники сервісних центрів МВС продовжують виявляти підроблені транспортні засоби та підроблені реєстраційні документи на території області.

Протягом 2017 року спільно з фахівцями експертної служби виявлено: 15 підроблених свідоцтв про реєстрацію, 1 підроблене посвідчення водія, 40 транспортних засобів з підробленими номерами кузовів, 10 транспортних засобів, що розшукуються в Україні та за кордоном і 3 особи, які перебувають у розшуку.

Нагадаємо, на території Рівненської області нині функціонує 2 нових сервісних центри МВС в містах Рівне та Дубно. Вони об’єднані єдиною візуальною концепцією, побудовані за принципом відкритого офісу, інклюзивні, обладнані електронною чергою, інформаційними боксами, системою оцінки якості обслуговування, дитячим майданчиком.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень