Рівне сумує за керівником військового госпіталю Олексієм Кльоновим (ФОТО)

Мешканці міста висловлюють співчуття у соцмережі Фейсбук

Олексій Кльонов спілкується з журналістами

Ми зібрали найзворушливіші дописи:

Директор Рівненської обласної організації «Французький Альянс» Надія Чумак:

Nadiia Chumak‎  50 хв. · Не можу сприйняти цю жахливу звістку. Щира, сонячна людина, був завжди поряд у важку хвилину. Співчуття родині, плачу разом з вами... Хай спочиває у мирі...

Головлікар Рівненського обласного лікувально-діагностичного центру Роман Шустик:

Роман Шустик 2 год · Друже Alexei Klenov... Не можу повірити... Як так?! Чому Господь забирає від нас найкращих так несподівано? Стільки ідей, стільки планів... Справжній офіцер, талановитий лікар, мудрий керівник, добрий друг. Непоправна втрата для родини, друзів та колег. Молимось. Сумуємо. Cпівчуваємо.

Депутат міськради Рівного Любов Романюк: 

Любов Романюк 4 год Наша остання зустріч, остання розмова... Льоша мав стільки планів. Він говорив з усмішкою, навіть коли був розлючений. Такий справжній, щирий, відкритий, такий... Чому? Його ж серце завжди було таким щедрим! Так боляче, коли друзі відходять! 
Спочивай з миром!

Олексій Кльонов - крайній праворуч. Біля нього - Любов Романюк

Начальник інформагенції Міноборони в Рівному Віктор Шубец:

Віктор Шубец . 50 хв. ·Вчора, близько опівночі, перестало битися серце Кльонова Олексія Володимировича – успішного керівника військово-медичної установи, чудового старшого товариша, зразкового чоловіка, хорошого батька й відмінного дідуся…

 

Я приїхав до Рівного у 2006 році для подальшого проходження служби. Пам’ятаю, як познайомився з начальником Рівненського військового госпіталю – вже тоді полковником медичної служби. Високий, фізично розвинений, комунікабельний, позитивний, завжди готовий прийти на допомогу друзям та колегам.

 

Порятунок найціннішого, що є у кожного із нас - життя та здоров’я стало справою всього його життя. Через руки Олексія Володимировича пройшли тисячі пацієнтів, як в пункті постійної дислокації, так і на сході України - в Покровському військовому госпіталі. Він був одним із тих військових керівників, хто все тримає на контролі – все сам. Інформаційний супровід подій за напрямком діяльності брав теж на себе.

 

Крайній медіа-захід офіцери Інформаційної агенції Міністерства оборони України (м.Рівне) за його безпосередньої участі організовували 7 березня цього року, коли Рівненський військовий госпіталь отримав сучасний рентген-діагностичний комплекс. Ще минулого тижня планували, пропонували, хотіли, переконували начальника військового госпіталю – не судилося…

 

ІА МОУ (м.Рівне) висловлює співчуття родині, військо-медичному колективу глибоке співчуття з приводу передчасної важкої втрати.

Екс-журналіст Валентина Ілліна:

Ілліна Валентина 3 год Нас познайомило телебачення, однак по життю ми стали друзями. Оптимізм Олексія надихав, він вмів щиро радіти за чужі успіхи, вмів підтримати. Спочивай , Олексію, з миром! Хай прийме тебе Господь у своєму Царстві у ці світлі Пасхальні дні!!!

Валентина Ілліна з Олексієм Кльоновим

Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко:

Олексій Муляренко 2 год · Дуже тяжко прийняти звістку про втрату друга, хорошої і винятково позитивної людини, як Олексій Кльонов. Сьогодні його не стало. 53 роки - це дуже рано. Скільки справ він вже ніколи не встигне зробити... але і скільки добра він вже приніс у цей світ.. Глибоко співчуваю рідним, близьким, колегам з приводу непоправної втрати. Хай спочиває з миром, а ми будемо молитись за спокій його душі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень