Кластиме кацапів десятками: один із кращих снайперів світу воюватиме за Україну (ФОТО)

Він був мисливцем на «Іділ», а стане мисливцем на русню

З Канади до України прибув один із кращих снайперів світу під позивним «Валі».

Він стане частиною Міжнародного легіону, створеного президентом України Володимиром Зеленським для протистояння російській агресії.

Як розповів журналіст Олександр Невзоров: 

На допомогу Україні прибув найкращий снайпер світу. Ну що. Середня продуктивність середнього снайпера – близько 7 осіб на добу. На фронтах такого типу, як український -  результативність може доходити і до 10. Снайпер же видатний, закоханий у своє ремесло, та ще й з Barrett M82 може забезпечити до 40 смертей на добу, практично не залишаючи поранених. Дебільна тактика пересування окупантів в Україні може довести це число до 60. 

Як повідомляє видання La Presse, Валі – боєць 22-го Королівського полку Канади. Це професіонал високого класу із великим військовим досвідом. З 2009 по 2011 роки він воював із терористами “Ісламської держави” в Іраку та Афганістані.

Військовий вирішив приєднатися до боротьби України із російською агресією після того, як побачив кадри українських зруйнованих Росією мирних міст України.

"Валі" тримає у руках український словник
"Валі" тримає у руках український словник

 

Варто зазначити, що Зеленський оголосив про створення Міжнародного легіону ще 27 лютого – через три дні після російського вторгнення. За останніми даними, у нього виявили бажання вступити вже понад 20 тисяч іноземців, які мають військовий досвід.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень