Кінокритики обрали найкращий фільм про Гаррі Поттера

Вони проаналізували всі стрічки франшизи

Фільми франшизи про Гаррі Поттера щорічно переглядаються мільйонами людей по всьому світу. Деякі навіть називають фільми за книгами Джоан Роулінг найбільш новорічними картинами, які приємно переглядати в свята. Критики вирішили вибрати, який з фільмів саги є найкращим.

Критики популярного і авторитетного порталу Collider вважають, що лідерства заслуговує третя частина Поттеріани - «Гаррі Поттер і в'язень Азкабану», та сама частина, де глядачі і Гаррі знайомляться з Сіріусом Блеком у виконанні Гарі Олдмана. Критики вважають, що до третього фільму образи головних героїв стають глибшими і драматичнішими, але при цьому фільм зберігає ту чарівну атмосферу, яку вдалося створити Крісу Коламбусу, режисерові перших двох частин саги.

На друге місце критики поставили заключний фільм франшизи - «Гаррі Поттер і Дари смерті. Частина 2» за те, що саме він був найскладнішим для постановки, оскільки завершував цілу епоху. На третьому місці - «Гаррі Поттер і Принц-напівкровка». Критики відзначають, що шостий фільм став одним з найдраматичніших, але при цьому динамічним і смішним. Найменш цікавим фільмом з усієї франшизи експерти назвали «Таємну кімнату» - за тривалий хронометраж і трохи затягнутий сюжет.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень