Кіно на вулицях Рівного: патрульні вгамовували вагітну жінку та її чоловіка

Сімейна підтримка буває різна, переконалися патрульні під час затримання крадія на гарячому

Вчора до екіпажу патрульних надійшов виклик про спробу крадіжки металу на території школи на вулиці Павлюченка у Рівному.

Правоохоронці негайно прибули на місце події та побачили на вказаній території 35-річного громадянина, поблизу якого лежали інструменти для порізки металу.

 

Також були виявлені зрізані частини металевої конструкції.

Перевіривши особу по базі, охоронці порядку встановили, що чоловік уже неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки, раніше судимий.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для подальших процесуальних дій та здійснювали охорону місця події. На місці злочину біля зловмисника була його вагітна дружина та троє малолітніх дітей.

Раптом чоловік вихопив пилку для різки по металу та почав різати руки, а саме передпліччя, з метою пошкодити собі судини.

 

Дружина намагалася сприяти чоловікові, щоб він таки заподіяв собі шкоду та відштовхувала поліцейських, при цьому виражалася нецензурними словами.

Патрульні негайно забрали інструмент, застосували фізичну силу у вигляді загинання рук за спину та спецзасіб кайданки, так як особа могла нанести шкоду собі та іншим.

Під час надягання кайданок інспектори виявили пошкоджений шкірний покрив, проте загрози життю та здоров’ю чоловікові не було.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень