Кінець липня подарує доленосну подію: пощастить двом знакам Зодіаку

Хто у списку щасливчиків?

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, у житті яких відбудеться якась доленосна подія вже наприкінці липня.

Лев

Ваші лідерські якості будуть особливо помітні. У вас є все для того, щоб вести за собою команду - розум, кмітливість, почуття гумору, доброта і надійність. Тому не дивно, що до вас тягнуться і хочуть із вами працювати.

Начальство оцінить такий стан справ і може допомогти вам вийти на новий рівень.

Є ймовірність, що наприкінці липня вам запропонують нову посаду або якийсь новий проєкт, який буде більш перспективним. Беріть бика за роги і дійте. Ви точно виправдаєте всі очікування свого керівництва.

Терези

А ось Терезам дуже пощастить в особистому житті. За словами астрологів, уже наприкінці липня ви несподівано можете піти під вінець. Якщо ви перебуваєте у стосунках, то партнер може зробити вам пропозицію і ви негайно офіційно все оформите.

А якщо ви самотні, то можете зустріти свою долю, стосунки з якою розвиватимуться дуже стрімко.

Також незабаром ви можете дізнатися про поповнення в родині. Якщо ви давно мріяли про дитину, то саме час зайнятися цим питанням.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень