Кім Кардаш’ян – найпопулярніша в Instagram

Instagram-аккаунт Кім подолав позначку в 44 млн. фолловерів

Чи то завдяки щоденним звітам про перебіг другої вагітності, чи то завдяки публікації фотографій в повністю оголеному вигляді Кім Кардаш’ян нарешті обійшла Бейонсе Ноулз в списку найпопулярніших зірок Instagram, одноосібно очоливши цей рейтинг.

Укладач рейтингу, компанія Tech Insider, стверджує, що популярність Кім в Instagram забезпечила її звичка писати дуже часто і ділитися зі своїми фолловерами усіма подробицями свого особистого життя, чим Бейонсе не зловживає.

З суто технічної точки зору найпопулярнішим аккаунтом у соціальній мережі є власне аккаунт Instagram, у якого 94000000 фолловерів. А наступна за ним 10-ка найпопулярніших аккаунтів належить виключно зіркам, причому переважно жінкам: Джастін Бібер - єдиний з представників сильної статі шоу-бізнесу, кому вдалося увійти до цього списку.

Крім Кім Кардаш’ян, Бейонсе та Бібера, до топ-10 потрапили аккаунти Тейлор Свіфт, Селени Гомес, Аріани Гранде, Нікі Мінаж, Кендал Дженнер, Кайлі Дженнер та Хлої Кардаш’ян. При цьому троє останніх – сестри Кім Кардаш’ян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень