Кількість хворих знову збільшилася на третину — Хомка хвилює динаміка захворюваності

Просить дотримуватися карантину

Вже другий день поспіль кількість хворих на коронавірус у Рівному збільшується на третину. Про це розповів міський голова Володимир Хомко:  

Учора в нас було 62 хворих, сьогодні маємо 85 хворих. На жаль, я бачу такий тренд, що кожного дня у нас на третину хворих більше. В стаціонарі 38 осіб, вдома 47. З цих, що вдома - 13 медиків. Тяжких хворих у нас тих же самих три.

 

Проекстраполюйте, скільки хворих буде до кінця місяця. Я перед ефіром проекстраполював, але озвучувати цю цифру не хочу.

За словами очільника міста, така динаміка невтішна. Скільки ще чекати піку та подальшого спаду захворюваності – невідомо. Найбільше міський голова непокоїться за Великдень.

Аби зменшити загрозу масових скупчень, напередодні керівництво міста домовилося, що керівники конфесій області закликатимуть парафіян не йти до церкви без особливої потреби.

Інших містян Володимир Хомко закликає дотримуватися карантину, оскільки на фоні збільшення кількості хворих, ці норми дуже важливі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень