Кілька надзвичайних ситуацій ліквідовували одночасно поблизу Рівного (ФОТО/ВІДЕО)

Вогонь, вода та бетонні труби

Колаж із фото пресслужб ГУ ДСНС у Рівненській області.

Тренувалися служби цивільного захисту на полігоні Служби порятунку в селі Городище.

Участь брали рятувальники, служби «Рівнегазу» та «Рівнеобленерго», розповідає заступник начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації Ігор Михальчук:

Відбувалося відпрацювання служб цивільного захисту. Показували злагодженість служб у випадках ліквідації надзвичайної ситуації. Це основні служби, які мають екстрені бригади швидкого реагування. Працюють по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

На полігоні відпрацьовували кілька ситуацій – порятунок людини з-під завалів, витягнення потерпілого з криниці, ліквідація ДТП і гасіння пожежі на автозаправці.

Водночас, газовики та енергетики ліквідовували витік газу та вимикали електромережу. Пояснюють, що під час надзвичайних ситуацій зобов’язані це робити, аби вберегти життя працівників служби порятунку.

Фото пресслужби ГУ ДСНС у Рівненській області.

Подібні навчання проводяться регулярно, каже Ігор Михальчук. Наступні масштабні відпрацювання пройдуть на городищенському полігоні восени.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень