Кілька корисних функцій сучасних холодильників (ФОТО)

Якщо ви нещодавно стали власником нового холодильника, або лише мрієте придбати таку техніку, зверніть увагу на декілька корисних функцій, які суттєво спрощують життя та дозволяють використовувати прилад на повну силу.

Які функції холодильника спрощують життя господині?

Більшість з сучасних господарок віддають перевагу пристроям, з величезною кількістю функцій, якими у кінцевому результаті взагалі не користуються. Тому варто купити холодильник з функціями, якими ви плануєте користуватися.

Огляд найкорисніших функцій холодильників:

  • Режим шокового заморожування. У такому режимі їжа заморожується дуже швидко, з використанням наднизьких температур. Для цього потрібно у ручному режимі натиснути відповідну кнопку. З використанням цього режиму, температура у морозильній камері знизиться на 10°, що дозволить дуже швидко заморозити величезну кількість продуктів. Зазвичай цю функцію використовують перед великими закупівлями, та коли людина планує відвідати ринок або супермаркет, щоб придбати продукти на цілий місяць. Цю функцію використовують, щоб зберегти зовнішній вигляд та користь продуктів, фруктів, овочів та ягід. Продукти, заморожені таким чином, виглядають естетично
  • Режим “holiday”. У деяких моделях він може називатися інакше. У цьому випадку техніка переходить у режим заощадження і максимально підвищує температуру. Така функція буде корисною, якщо власник житла та побутової техніки їде у відпустку, але не бажає вимикати холодильник через те, що там є невелика кількість продуктів.

Відмовившись від яких функцій, можна заощадити, купуючи холодильник?

Деяких господинь приваблює яскрава реклама, що показує холодні напої, приготовані з використанням спеціального відсіку для льоду.

Проте ця функція суттєво відбивається на вартості приладу та використовується досить рідко.

Активно рекламують холодильники з двома дверцятами, які відкриваються по типу шафи для одягу. Розмір цього холодильника величезний та здатен вмістити шалену кількість продуктів.

Проте навіть для багатодітної родини буде вигідніше придбати звичайний однокамерний холодильник та окрему морозильну камеру, скриню, для зберігання заморожених продуктів.

 

Багато господинь дивуються, що сир у верхній частині холодильникам іноді покривається пліснявою. Це відбувається через високий рівень вологи, який на верхніх поличках складає 90%. Це чудовий показник для зелені та овочів, проте для сиру та м'ясних продуктів краще, якщо рівень вологи буде на рівні 50%.

Саме тому потрібно купувати прилади, в яких є можливість регулювання рівня вологи у різних відсіках.

* на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень