Кейт Мосс зібралася заміж за 29-річного бойфренда

Правнук канцлера Німеччини Отто фон Бісмарка освідчився 42-річній моделі

Подейкують, що Кейт Мосс знову зібралася заміж. Обранцем 42-річної британської моделі став 29-річний бойфренд - правнук канцлера Німеччини Отто фон Бісмарка Ніколай фон Бісмарк. Хоча закохані зустрічаються не так довго, Ніколай вже зважився на освідчення.

Молодий чоловік попросив руки своєї коханої в елітному ресторані в Венеції. Дочекавшись, коли останній відвідувач покине заклад, Ніколай, ставши на одне коліно, зізнався в любові до Кейт і запропонував їй стати його дружиною. З чуток, закохані збираються одружитися в Венеції в маленькій церкві, яку вони дуже люблять і часто туди ходять, коли бувають в цьому місті.

Втім, у романтичних планів є одна перешкода: Кейт Мосс все ще є законною дружиною музиканта Джеймі Гінса - вони одружилися в Лондоні в липні 2011 року, правда, торік роз'їхалися. Тому перед тим, як зіграти весілля з Ніколаєм, моделі належить оформити розлучення з нинішнім чоловіком.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень