Керівництво майбутнього заводу Kronospan зустрілось з Офісом інвестиційної ради при Зеленському

Обговорили залучення інвестицій

Сьогодні керівниця Офісу інвестиційної ради при президентові України Ольга Магалецька зустрілася з генеральною директоркою ТОВ «Кроноспан УА» Наталією Покінською. Про це повідомляє сторінка  Kronospan Horodok.

Під час зустрічі обговорили важливість залучення інвестицій в Україну та створення виробництв, нових робочих місць.

 

Постійно мають підвищуватися та екологічні стандарти української промисловості.

Під час зустрічі Ольга Магалецька підкреслила, що держава має підтримувати відповідальних інвесторів, які дотримуються законів, екологічних стандартів України та ЄС. І контроль за дотриманням екологічної безпеки не менш важливий, ніж розвиток економіки.

Наталія Покінська підтримала таку думку та зауважила, що компанія Kronospan дбає про екологічну безпеку і постійно інвестує значні кошти в модернізацію виробництва та встановлення найсучасніших фільтрів.

Наприклад, тільки на фільтри та очисні споруди майбутнього заводу Kronospan в Городку на Рівненщині планують витратити понад 20 мільйонів євро. Що буде позитивним прикладом для всіх інших підприємств галузі.

Нагадуємо, що завод Kronospan на Рівненщині – це 200 мільйонів євро іноземних інвестицій.

 

Середня заробітна плата робітників підприємства Kronospan у Городку становитиме 15-18 тисяч гривень на місяць.

Робота в компанії Kronospan – це гідний рівень оплати праці, прозорі трудові відносини та дотримання соціальних гарантій згідно з законодавством України.

Передбачено, що після виходу заводу на проєкт потужність, щороку підприємство сплачуватиме понад 350 мільйонів гривень податків і зборів, з них 25 мільйонів поповнюватимуть саме бюджет Городоцької сільської ради. А це суттєво допоможе розвивати та розбудовувати місцеву громаду.

Виробництво на Рівненщині матиме не тільки сучасне і сертифіковане за європейське обладнання, а й одні найкращих у всьому світі фільтрувальні системи, в тому числі UTWS та WESP.

 

Це передові технології, які Kronospan впроваджуватиме першим в Україні.

Kronospan рухається на три кроки вперед, будує сучасні виробництва, щоб навіть через кілька років вони випереджають новітні європейські екологічні норми.

Загальна вартість інвестиції у пилогазоочисні технології заводу в Городку перевищить 20 мільйонів євро.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень