Керівник Рівненщини Віталій Коваль привітав мешканців області з Днем Незалежності України (ВІДЕО)

Він вірить, що важкі часи обов'язково минуть

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль привітав краян у відеозверненні. Зокрема, зміст привітання був такий:

Шановні мешканці Рівненщини!  

Сьогодні ми відзначаємо величний день – народження нашої Держави. 

29 років тому маленька дівчинка з великими синіми очима та золотавими косами зробила перші кроки до самостійного дорослого життя. Вона – як і ми усі – ще тоді не знала, які негоди та лиха будуть гартувати її волю, гідність та витримку. Її тіло вкрите саднами війни та поневірянь, але вона вільна і незалежна. 

Це – наша Україна.

Яка її мрія? Бути щедрою та люблячою матір'ю до своїх діточок – усіх нас. Піклуватися, оберігати та захищати. Вона готова віддавати нам усю свою любов та силу. Вона потребує лише одного - вдячності та небайдужості.

Наша вдячність – у дбайливому ставленні до нашої землі та один до одного. Серце матері України наповнюється смутком і болем, коли вона бачить, що її діти у розбраті. Так плекаймо ж людяність та доброзичливість!

Наша небайдужість – у нашій відповідальності за свої вчинки і за долю країни. Від усіх нас залежить, яким буде її майбутнє. Бідним чи заможним. Голодним чи ситим. У чварах чи мирним.  

Саме від нас залежить, якими кольорами буде розфарбовано наше завтра! Своїми думками, діями, своїм щоденним вибором ми створюємо країну наших мрій!

Я чудово розумію, що багато хто з вас майже втратив надію на кращу долю. Багато кого виснажила боротьба з негодами та скрутою. Але ці важкі часи неодмінно минуть. Сутінки розвидняться. На блакитному небі над Україною засяє золоте сонце!..

Спокійний світанковий ранок. Свіже повітря. Щаслива родина за смачним сніданком.

Такою я бачу Україну майбутнього. І те, наскільки швидко воно настане, залежить лише від нас.

Єднаймося у нашій волі до безпечного та заможного життя! Наша земля – благословенна Богом! Щасливе життя стане нам усім винагородою за віру і стійкість!

Зі святом вас, шановні земляки! 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень