Керівник Рівненщини Віталій Коваль привітав мешканців області з Днем Незалежності України (ВІДЕО)

Він вірить, що важкі часи обов'язково минуть

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль привітав краян у відеозверненні. Зокрема, зміст привітання був такий:

Шановні мешканці Рівненщини!  

Сьогодні ми відзначаємо величний день – народження нашої Держави. 

29 років тому маленька дівчинка з великими синіми очима та золотавими косами зробила перші кроки до самостійного дорослого життя. Вона – як і ми усі – ще тоді не знала, які негоди та лиха будуть гартувати її волю, гідність та витримку. Її тіло вкрите саднами війни та поневірянь, але вона вільна і незалежна. 

Це – наша Україна.

Яка її мрія? Бути щедрою та люблячою матір'ю до своїх діточок – усіх нас. Піклуватися, оберігати та захищати. Вона готова віддавати нам усю свою любов та силу. Вона потребує лише одного - вдячності та небайдужості.

Наша вдячність – у дбайливому ставленні до нашої землі та один до одного. Серце матері України наповнюється смутком і болем, коли вона бачить, що її діти у розбраті. Так плекаймо ж людяність та доброзичливість!

Наша небайдужість – у нашій відповідальності за свої вчинки і за долю країни. Від усіх нас залежить, яким буде її майбутнє. Бідним чи заможним. Голодним чи ситим. У чварах чи мирним.  

Саме від нас залежить, якими кольорами буде розфарбовано наше завтра! Своїми думками, діями, своїм щоденним вибором ми створюємо країну наших мрій!

Я чудово розумію, що багато хто з вас майже втратив надію на кращу долю. Багато кого виснажила боротьба з негодами та скрутою. Але ці важкі часи неодмінно минуть. Сутінки розвидняться. На блакитному небі над Україною засяє золоте сонце!..

Спокійний світанковий ранок. Свіже повітря. Щаслива родина за смачним сніданком.

Такою я бачу Україну майбутнього. І те, наскільки швидко воно настане, залежить лише від нас.

Єднаймося у нашій волі до безпечного та заможного життя! Наша земля – благословенна Богом! Щасливе життя стане нам усім винагородою за віру і стійкість!

Зі святом вас, шановні земляки! 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень