Керівник благодійної організації пережив малярію, лихоманку, коронавірус та укус кобри

Люди збирають кошти, щоб повернути його додому

Єна Джонса з острова Уайт, що біля узбережжя Англії, вкусила кобра під час його благодійної місії в Індії. Чоловік міг померти від укусу, але він вижив, щоправда, втратив зір і частково паралізований, - повідомляє ВВС-Україна.

Єн Джонс - колишній медик. В Індії він керував благодійним соціальним підприємством, яке допомагало працівникам подолати бідність. Через пандемію він не зміг поїхати додому. Його сім'я була стурбована станом його здоров'я, адже чоловік перехворів на малярію, лихоманку денге та на COVID-19.

Єн тимчасово жив на складі соціального підприємства в Джодфурі в Індії, де облаштовував житлові приміщення. Раптом його пес Рокі почав гавкати, і коли він простягнув руку, щоб заспокоїти пса, стривожена різким рухом кобра двічі вкусила його.

Чоловік пролежав два тижні в реанімації і залишив лікарню через велику кількість пацієнтів з коронавірусом.

Єн Джонс зараз перебуває у стабільному стані, хоча у нього сліпота й паралізовані ноги. Спільнота "Острів Уайт" зібрала понад 12 000 фунтів стерлінгів для покриття медичних витрат пана Джонса та його повернення додому.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень