«Не злорадствуйте»: рівняни - про пожежу у Кемерові

Стрічка соцмережі Фейсбук рясніє дописами мешканців Рівненщини щодо трагедії у російському місті

Найбільше серед дописів вражають слова підполковника Збройних сил України, учасника АТО Миколи Капіноса, а також музиканта Андрія Ляшука.

Валерій Куліков 8 год · Не хотів нічого писати, але кількість емпатуючих у стрічці не залишила вибору...З початку військової агресії Росії загинуло 138 українських дітей.На борту збитого Боінга рейсу МН17 було 80 дітей. Протягом 2017 року лише літаками ВКС Росії в Сирії було вбито 1436 цивільних серед яких 439 дітей та 284 жінок.

Микола Капінос 3 год · Друзі во фейсбуці, не злорадствуйте стосовно загиблих дітей в Кемерово. Не протиставляйте їх з загиблими нашими, сирійськими дітьми. Це маніпуляція. Краще промовчіть.
Це були просто ДІТИ!
Да, мені не шкода було загиблого оркестру Александрова і доктора Лізи, чи як там її, бо це дорослі люди, які зробили свій вибір.
А це, просто ДІТИ!!! 

Огидно і прикро! У гібридній війні ви програли.
Особисто я у жалобі за загиблими дітьми у РФ, бо я просто батько.

Лілія Мигович Що значить - маніпуляція ?? А наші діти, чи сирійські - не діти?? А батьки в раші співчувають дітям сирійським?? Де ви бачите маніпуляцію ? Ваш пост - це чиста маніпуляція. Ніхто не тішиться загибеллю дітей! Але нагадують всім - держава-терористка повинна пам'ятати , що діти є скрізь !

Ніна Скиба 21 год · Сирія, Алеппо.
Росія, Кемерово.
Десятки загублених, зламаних та понівечених життів.
Безмежно шкода діток.
Але москалям варто, нарешті, втямити, за все прийдеться заплатить, рано чи пізно!!!

Таня Камерістова Я взагалі не розумію, як можна радіти в такій ситуації?! Діти не повинні нести відповідальність за дії дорослих!!!! Як можна виправдати передсмертні крики та болі дитячих душ???? Чи ми вже перестали бути живими людьми та втратили свої душі?????? Просто гидко чути таке і страшно..

Андрей Лебедев 29 хв · Другий день не можу спокійно працювати. 
Постійно в думках ця картина....... ці жахливі відео з інтернету. 
Важко....Слів немає... Співчуваю.
Кемерово, тримайтесь, ми з вами(((

Богдан Лазарчук Хоч одну свічку пам'яті поставили москалі і москалихи за вбитими на Сході, чи в Сирії? Чи там не було дітей? Придуркуваті українці!!!!!!!!!

Андрій Ляшук 10 год · Вчора Наталка мені розповіла про те, що в дитинстві найперше місто, назву якого вона навчилася промовляти, було Кемерово. Туди були висланні її прадід і прабаба, корінні галичани, після розкуркулення. Іхнім дітям та внукам довелось переїхати в іншу місцевість, щоб уникнути заслання. Але назву Кемерово в сім'ї було чути кожного дня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень