Катання на «кукушці», купання в озері, дискотека: на рівненському Поліссі відбудеться фестиваль

Другий день Трійці Рівненщина відзначить фестивалем «Бурштиновий шлях»

Його проводять у межах проекту «Поліський трамвай» по зупинках вузькоколійки Антонівка-Зарічне. І цього року фестиваль пройде увосьме. Його вперше проведуть не у Володимирецькому, а в Зарічненському районі, зокрема у селі Млинок, де зупиняється поїзд вузькоколійки, який місцеві мешканці прозивають «кукушкою».

Доїхати до місця фестивалю всі охочі зможуть цим поїздом, який вирушить із Зарічного до Володимирця о 10.15. Далі він забере учасників та гостей фестивалю у селі Біле Володимирецького району і повернеться на місце проведення фестивалю.

Що буде цікавого у Млинку – розповіла начальник Зарічненнського районного відділу культури Тетяна Гаврилюк:

Готуємо виставки, торгівлю залучаємо, майстер-класи наших місцевих будуть, можуть продавати щось зі своїх виробів, скуштувати смачної поліської кухні можна буде. Будуть гарні наші поліські пісні і танці.

 

Програма розрахована на один день. Початок фестивалю буде о 13 годині. Далі закінчується дискотекою вже геть увечері пізно.

Тетяна Гаврилюк також повідомила, що за пару кілометрів від місця проведеня фестивалю є Млинківське озеро. Тож охочих зможуть відвезти туди, щоб порибалити чи покупатися. Також нагадала, що у них на Поліссі є чимало комарів, тому варто взяти з собою засоби проти них.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень