Картопля за мільйон

Дещо про любов до картоплі та її "внутрішній світ"

Сьогодні медіа всього світу передруковують фото та повідомлення від Кевіна  Ебоша про те, що він продав одну зі своїх фотографій за Один Мільйон Євро (750000 фунтів стерлінгів). 

Цікаво, що на фотографії, яку він продав, зображено картоплину. Ось вона

Світлина-рекордсмен називається "Картопля № 345"

Усі видання передруковують повідомлення про "фото картоплини за мільйон", не піддаючи його жодному сумніву. Пишуть, що Ебош один з найбільш високооплачуваних фотографів світу і спеціалізується на зйомці відомих IT-діячів та зірок шоу-бізнесу. Наприклад, Стівена Спілберга, Джонні Депа, Дастіна Хофмана та багатьох інших.

Свою "Картоплину № 345" Ебош, начебто, продав самостійно неназваному колекціонеру, який,нібито, був у Ебоша в гостях і, попиваючи вино, раптом помітив на стіні фотографію картоплини.

-- Два келиха вина, і він каже: "Мені це подобається". Іще два келиха, і він каже: "Я це хочу, реально", -- переповідає ситуацію з продажем світлини Ебош

Фотограф, буцімто, одразу назвав колекціонеру свою ціну за фото картоплини, а покупець на неї тут таки й погодився.

Студія Кевіна Ебоша додатково повідомляє: "Кевін дуже любить картоплю: картоплини такі ж різні, як і люди. У нього багато подібних знімків, але цей "Картопля № 345" він любить найбільше".

В інтернеті жартують, що фото картоплини міг придбати Лукашенко.

Але цілком може виявитися, що вся ця історія про продаж фотографії за мільйон євро є рекламною кампанією, яку проводить сам Ебош, аби привернути до себе додаткову увагу. Можливо у когось винине бажання і собі придбати фото "картоплини із багатим внутрішнім світом". Хто знає

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень