Карти весь час показують 8, - таролог про дату закінчення війни

Запевняє, чекати вже не довго

Україна обов’язково переможе у війні, впевнений таролог Роман Шептицький. За його словами на картах таро йому часто випадає «вісім», і це може означати восьмий місяць року – серпень. 

На жаль, ми не знатимемо всіх нюансів, але незабаром володимиру путіну прийде кінець. Є надія, що закінчиться все влітку, особливо активно випадає вісімка, тобто вже в серпні, — розповів Шептицький.

Напруга на фронті спадатиме, каже астролог Ольга Медвецька.  За її словами напружений період між планетою війни Марсом і планетою розширення Юпітером почне спадати. Та за її прогнозами, ворог поки не відступатиме, але бої будуть не такими інтенсивними.

За її прогнозами, період ескалації почнеться з 25 червня до 6 липня — це буде квадрат Марса і Плутона (остання — планета руйнування, її мета — зруйнувати, щоб створити нове). Але 8 липня Марс перейде у знак Тельця, що говорить про ймовірну перевагу України над противником.

Потім дуже складний період буде у 20-х числах липня.

Останній період, найімовірніше, буде найскладнішим за всю війну. Це буде час різких змін… Старий світ буде зруйнований. Це будуть складні події, які призведуть до руйнування старого або того, хто зжив себе. Це, ймовірно, не буде точкою, — прогнозує астролог.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень