Карта бажань: як і чому її варто зробити кожному – приклад Лесі Нікітюк

Головне - робити її правильно


Перед новорічними святами саме час підбивати підсумки та складати плани на майбутнє. 

Коли ведучій Лесі Нікітюк було 22 роки її зарплатня була 6 тисяч гривень, а 2,5 – віддавала за оренду квартири у Києві. Проте майбутня зірка багато мріяла про успіх і склала карту бажань, про це вона розповіла в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

 

Леся вирізала з журналу красиві картинки, з яких хотіла б скласти своє життя.

Шикарний готель біля річки, собачу упряжку, машину, мікрофон, красивого чоловіка (ним був, до речі, Володимир Кличко-молодший). Все це я наклеїла на картон і повісила на двері туалету. Так дошка бажань відбивалася в дзеркалі та весь час була у мене на очах, – розповіла зірка.

 

Після цього вона пройшла кастинг на роль ведучої тревел-шоу і почала їздити по світу. Між зйомками вела корпоративи та весілля. Приблизно через два роки на карту бажань звернула увагу її подруга. Майже всі мрії з неї збулися.

 

Загалом, з усіх картинок не збувся тільки Володимир Кличко. Хоча я з ним знайома, і при першій зустрічі відразу відчула, що сподобалася йому, – розказала Леся Нікітюк з посмішкою.


Потрібно купити ватман та поділити його на сфери, які характеризують ваше життя:

  • Багатство – тут потрібно зображати все, що пов'язано з грошима. Наприклад, відкриття бізнесу чи підвищення зарплатні. Або дорога покупка – машина чи квартира.
  • Слава – тут потрібно добре прислухатися до себе, де б ви хотіли реалізуватися або показати свої вміння.
  • Любов – додайте у цей сектор мрій щодо вашого особистого життя, наприклад, отримати пропозицію від коханого. А якщо ви ще його не зустріли, то намалюйте та пропишіть ідеальні риси для вашого майбутнього обранця.
  • Сім'я – саме час провести час з рідними. Останній рік був важкий для усіх, тому підтримка не буде зайвою. Також сюди відносяться друзі. Коли ви останній раз бачили подругу? Можливо, саме час випити келих вина та обговорити останні новини.

 

  • Ваша особистість – посередині має бути ваша усміхнена фотографія, яка зроблена у момент, коли було весело. Якщо хочете щось змінити – потрібно підібрати відповідну картинку. Наприклад, нової зачіски чи підтягнутого преса.
  • Творчість і діти – сюди потрібно вписати плани, пов'язані з дітьми. А якщо у вас їх ще нема і не плануєте, то згадайте про свою внутрішню дитину та її хобі.
  • Знання та мудрість – якщо ви давно відкладали навчальні курси, то у 2021 році саме час. Пропишіть, які саме навички хочете розвивати. І виріжте фото, де будете це робити.
  • Кар'єра – хочете змінити роботу? Знайдіть фотографію відповідної професії та пропишіть суму, яку хотіли б заробляти.


Не ставте собі завдання – заповнити все за один день. Виділіть достатньо часу для кожного сектора. У понеділок заповнюєте пункт сім'ї. А у вівторок – кар'єру. І тоді ви не будете відволікатися на інші.

 


Обов'язково вказуйте термін, до коли маєте виконати свою мрію. Також варто писати бажання вже у минулому часі, а не майбутньому. Наприклад, не "Мені підвищать зарплату на 5 тисяч", а "Мені підвищили зарплату на 5 тисяч у березні".

Джерело: 24 канал

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень