«Кар’єру – не завершую»: рівненська легкоатлетка – про дискваліфікацію

Я ж не в Штатах, щоб за мене Федерація заступалась (с)

Чемпіонку Європи Наталю Кроль (Прищепу) дискваліфікували за порушення антидопінгових правил і відсторонено від змагань на 20 місяців. Спортсменка погодилася з прийнятим рішенням. Про дискваліфікацію повідомляє офіційний сайт ФЛАУ:

- Наталію Кроль дискваліфікували, починаючи з 16 січня 2020 року, відповідно до статей 10.2.2 і 10.5.1 (a) правил ADR (Антидопінгових правил Світової організації легкої атлетики).

 

У зв'язку з дискваліфікацією анульовано всі результати, нагороди, призові місця, грошові винагороди, здобуті Наталією Кроль з 16 січня цього року.

 

Спортсменка погодилася з вище зазначеними наслідками за порушення антидопінгових правил і відмовилася від права на заслуховування у Дисциплінарному трибуналі.

Зазначимо, що Наталія Кроль (Прищепа) є дворазовою чемпіонкою Європи з бігу на 800 метрів (Амстердам-2016 і Берлін-2018), а також золотою призеркою Європейських ігор в командних змаганнях (Мінськ-2019).

Якщо на початку року спортсменка відмовлялась коментувати цю новину, то тепер Суспільному Наталія Кроль телефоном повідомила про те, що свою кар'єру ще протягом кількох років вона завершувати не збирається.

- Дискваліфікація – це просто такий собі тайм-аут для того, щоб закрити якісь інші питання.

 

Ця неприємна ситуація вийшла на рівному місці, ненавмисно, але я ж не в Штатах живу, і не за збірну США виступаю, щоб за мене заступалася Федерація, – прокоментувала Наталія Кроль.

Нагадаємо, що про позитивну допінг-пробу спортсменки повідомлялося ще 28 лютого цьогоріч.

В її організмі знайшли заборонену речовину гідрохлортіазид.

Тоді президент обласної федерації легкої атлетики Олег Машаненков припускав, що спортсменка, вживала знеболювальний препарат перед допінг-пробами.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень