Карантинний протест у Києві. На вулиці вийшли сотні ФОПів

Протестувальники пропускають тільки громадський транспорт

У центрі Києва підприємці протестують проти посилення карантину. Це мирна акція підприємців, у який беруть участь близько пів тисячі осіб.

Люди виголошують свої вимоги, коли йдуть колоною в урядовому кварталі. Зранку ФОПи з Майдану Незалежності пройшли до КМДА, офісу президента та Кабміну, повідомляє «Україна 24».

Головна вимога - не обмежувати роботу малого і мікробізнесу в період локдауну. Також серед вимог — розгляд трьох законопроєктів, які передбачають спрощення звітності та оподаткування, а також скасування обов'язкових касових апаратів.

Станом на 22 березня в Україні вже вісім регіонів знаходяться в «червоній» зоні карантину - Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Одеська, Сумська та Чернівецька області.

«Помаранчевими» залишаються Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська і Чернігівська області.

Інші регіони знаходяться в жовтій зоні.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень