Карантин у місцях несвободи: як дотримуються режиму у в'язницях Рівненщини

Установ виконання покарань на Рівненщині є п'ять.

Там утримується понад 1,5 тисячі ув'язнених.

Щоб не допустити поширення COVID-19, в таких установах заборонили побачення, обмежили доступ осіб, проводять дезінфекцію приміщень, а досудові засідання проводять онлайн.

Крім того, ув'язненим щодня міряють температуру. При надходженні в слідчі ізолятори підсудні проходять 14-денну обсервацію в окремих камерах.

Нині хворих на COVID-19 серед ув’язнених немає. Однак були підтверджені у працівника СІЗО та фельдшера. Результати ПЛР-тестів контактних осіб показали негативні результати, тож вірус не поширився.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін розповів, що заклади виконання покарань систематично забезпечуватимуть індивідуальними засобами захисту, дезінфекторами та контролюватимуть механізм проведення ПЛР та ІФА тестів серед в’язнів.

За повідомлення пресслужби Рівненської ОДА

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень