Карантин на рівненському ринку: як це виглядає (ФОТО)

Відсьогодні торгівля заборонена

Фото Миколи Прокопчука.

Відсьогодні у Рівному - режим посиленого карантину.

Зачинені торгівельні та розважальні центри, ринки, точки продажу іноземних товарів, всі заклади ресторанного господарства, фітнес центри і тренажерні зали, а в адмінприміщеннях органів місцевого самоврядування обмежили роботу з населенням. 

Діють обмеження і в громадському транспорті - не більше 10 осіб може сісти в маршрутку одночасно, відстань між людьми має бути понад 1,5 метра. 

Фото Миколи Прокопчука.

О пів на сьому ранку сьогодні, у середу, центральний ринок Рівного – пустий. Фото оприлюднив начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення виконкому міської ради Микола Прокопчук.

18 березня 07:25. Рівненський ринок на карантині.

 

Фото Миколи Прокопчука.

Додамо, що, за нашими даними, багато торгових точок і магазинів, які зачиняються у Рівному через карантин, працюватимуть у режимі «зачинених дверей».

Фото Миколи Прокопчука.

До прикладу, закриті й магазини у «підземках», однак деякі продавці квітів готуватимуть букети на замовлення.

Пропонують візитки з номером телефону. Покупці можуть замовити товар і забрати його «через поріг» або вдома у продавців. За таким прикладом працюють й низка інших торгових точок, про які нам повідомили наші слухачі.

Крім того, в Україні не заборонена доставка, яку зараз пропонують споживачам заклади громадського харчування. У тому числі й рівненські.

Фото Миколи Прокопчука.

Тож привітати людину з Днем працівника податкової та митної справи, відсвяткувати Всесвітній день вторинної переробки (18 березня), Міжнародний день щастя та французької мови (20 березня) та інші свята, які припадають на час карантину, вам нічого не завадить.

Хіба що, ви придбали на останні крівні кілька сотень рулонів туалетного паперу ;)

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень