Кандидата на посаду міського голови Юрія Вознюка підтримують підприємці

З працівниками фірми «ОВІС» та з керівником підприємства Володимиром Федоровичем народний депутат України 7-8 скликань, кандидат на посаду міського голови Рівного Юрій Вознюк зустрівся днями.

Приєднався до політичної партії «За майбутнє», тому що вони підтримують молодь та сприяють розвитку малого та середнього бізнесу. Підтримую кандидата в мери Рівного Юрія Володимировича – адже він знає, як заводити інвестиції, створювати робочі місця.

 

Саме цього я потребував 26 років тому, коли розпочинав свою справу і не мав ні потрібних знань, ні фінансів. Тому вірю, що традицію підтримки підприємництва у Рівному продовжить майбутній мер Юрій Вознюк, – розповів Володимир Федорович.

Юрій Вознюк розповів, що підтримку колективу одного з найпотужніших підприємств в регіоні мати дуже важливо.

«ОВІС» – фірма з 26-річною історією. З керівником підприємства Володимиром Федоровичем маю за честь йти в одній команді «За Майбутнє».

Крім того, він зустрівся з вкладниками в будівництво квартир «Шоколад» та «Флагман». Юрій Вознюк переконаний, що це буде ще одним викликом на посаді міського голови Рівного.

Впевнений, що у разі обрання Юрія Вознюка міським головою Рівного, люди нарешті отримають житло, на яке заслуговують, – розповідає депутат Рівненської міської ради, голова тимчасової комісії щодо надання житла ошуканим вкладникам Андрій Кузьмич.

Також Юрій Вознюк провів зустрічі зі студентами-економістами, підприємцями, брокерами, спортсменами, мешканцями рівненських багатоповерхівок.

Голова ОСББ будинку на вулиці Соломії Крушельницької,77 Орися Гайдай розповіла, що завдяки комунікації з Юрієм Вознюком розв'язувати проблемні питання у дворі.

Це наш спільний двір трьох будинків. Хочемо створити тут один комплекс – об’єднати місце, де була стара сцена з прилеглою територією.

 

Завдяки комунікації Юрія Вознюка з людьми проблемне питання було вирішено. Окрім того, залатали ями при заїзді у двір, – каже голова ОСББ будинку на Соломії Крушельницької,77 Орися Гайдай.

Щодня нова зустріч. Щодня спільно розв'язуємо проблеми рівнян. Дуже важливо не лише слухати, а й чути містян, – впевнений Юрій Вознюк.

Активно проходять зустрічі з людьми в Громадській приймальні Юрія Вознюка. Надходить чимало різноманітних звернень. Туди звернутися можете і ви – м.Рівне, вул.Соборна,67.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень