«КАМО ГРЯДЕШИ.., КОВЕЛЬ?»: «майдан» на Волині. Хто стоїть за бунтом під ТЦК? (ВІДЕО)

Цим «мітингом» вдало скористалися пропагандисти у своїх цілях

У Ковелі Волинської області відбувався мітинг під місцевим військкоматом, де утримували чоловіків. У ТЦК заявили, що конфлікт підтримали російські спецслужби.

Про це йдеться в заяві Волинського ТЦК та СП.

Там пояснили, що затримали трьох чоловіків у військкоматі для перевірки військово-облікових даних, наголосивши, що затримання здійснили представники поліції.

Після цього в соціальних мережах Ковельської громади та Волинської області поширилися «заклики до бунту», які помітили російські пропагандистські канали, «які вдало використали це у своїх цілях».

Зазначимо, на відео, яке поширювали в соцмережах начебто з місця подій під ТЦК у Ковелі, було видно натовп, що стоїть навпроти правоохоронців, а дехто з людей навіть жбурляє автомобільні шини в них.

У ТЦК додали, що «реальні люди», які «чинили спротив і перешкоджали законним діям влади», понесуть «реальну» відповідальність.

 

Там також вважають, що конфлікт підтримували російські спецслужби, на що, мовляв, вказують «методи їхньої роботи — емоційні гойдалки, маніпуляції свідомістю громадян, підбурювання до непокори».

На сторінці центру комплектування також поширили приклади повідомлень ботів та вкидів, які поширювалися в соцмережах і якими намагалися «масштабувати бунт». Ситуацію, що склалася, у військкоматі назвали «повністю спровокованою з метою дискредитації чинної влади та протидії заходам мобілізації».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень