Каменських на тлі чуток про розлучення заінтригувала відповіддю на питання про материнство

«Для кожної історії є свій час»

Українська попспівачка Настя Каменських після заяви блогера Богдана Беспалова про її розлучення з продюсером Потапом, поміркувала про прекрасний період кожної дівчини – вагітність. Вона наголосила, що останнім часом постійно стикається з питанням про материнство.

Але, як заявила зірка, жодна людина не повинна втручатися в особисте життя та роздавати поради молодій родині.

Каменських в інтерв'ю Viva чітко дала зрозуміти, у неї є свій «таймінг» життя та важливих подій. Вона не збирається поспішати, адже нова душа приходить у цей світ, коли вона це відчує. Виконавиця запевнила жінок, усе відбувається так, як має бути, і немає сенсу страждати, якщо комусь не вдається завагітніти.

— Ми всі різні, у кожного свій шлях. Станеться, коли станеться.

 

Ми не всесильні й планувати на конкретний час нове життя я не вважаю правильним, як мінімум, навіть з поваги до майбутньої дитини.

 

Нова душа приходить у цей світ, коли вона це відчує. Дитина – це нова історія в житті кожної жінки. А для кожної історії є свій час, – поділилася своїми думками Настя.

Кохана Потапа зізналася, що з початком війни її життя кардинально змінилося. Все те, що планувала до 24 лютого 2022 року, довелося поставити на паузу. Артистка скасувала запис низки пісень та альбомів, творчі колаборації з відомими брендами. Але щоб збирати кошти для ЗСУ, вона планує поступово повертатися до всіх відкладених проєктів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень