Кадрові зміни – Ракам, пильний нагляд керівництва – Скорпіонам: гороскоп на 11 січня

А Козорогам варто прислухатися до інтуїції

ОВНИ

Вам щаститиме, однак заздрісники та конкуренти нікуди не подінуться, тому розслаблятися не варто.

ТЕЛЬЦІ

Будьте розсудливими та врівноваженими і день вдасться. Ви зумієте проявити організаторські здібності й легко завоюєте авторитет у колективі.

БЛИЗНЯТА

Наберіться терпіння і якщо щось не виходить з першої спроби, то просто дочекайтеся більш слушної нагоди. 

РАКИ

Цього дня бажано підтримувати відносини тільки з тими, хто на це заслуговує, а лицемірів краще уникати. У професійній сфері можливі зміни, оскільки ваш керівник задумав кадрові перестановки. 

ЛЕВИ

У роботі вам знадобляться наполегливість і навіть упертість. Не соромтеся висловлювати свою думку, але не квапте події.

ДІВИ

Намагайтеся не відкладати важливі справи – зараз ви здатні на серйозні звершення. Будьте коректними з керівництвом і не забувайте про дипломатичні таланти у спілкуванні з колегами.

ТЕРЕЗИ

Ви вмієте сміятися над життєвими труднощами й добре справляєтеся з проблемами. Зараз це ваше вміння зможе допомогти не лише вам, адже ви буквально заряджатимете людей позитивом.

СКОРПІОНИ

Ваш керівник буде контролювати вас, як ніколи. Жоден крок не залишиться поза його увагою, тому намагайтеся максимально відповідально ставитися до роботи.

СТРІЛЬЦІ

Ваші захоплення можуть принести прибуток, тому подумайте над тим, як перетворити хобі на бізнес.  

КОЗОРОГИ

Зараз період серйозного планування важливих і масштабних ділових заходів, вирішення серйозних фінансових питань. Інтуїція дозволить побачити вам свої перспективи. 

ВОДОЛІЇ

Цього дня ви з легкістю погодитеся на втілення сміливих ідей у роботі. Цікаві нововведення можливі й в особистому житті.

РИБИ

Тримайтеся тих людей, які дарують позитивні емоції. Хоча, знайдуться й ті, хто спробує перекласти свої проблеми на ваші плечі. Таким особам без зайвих роздумів варто сказати тверде «ні».

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень