Іво Бобул поскандалив з журналісткою через «сексизм», а потім – Тріумфально виступив у Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

На його честь зацитували реп

Ірена Слута ліворуч, маестро ми бачимов профіль

У неділю, 26 лютого, легендарний Іво Бобул з великим успіхом дав концерт в Академічному Театрі Рівного. Програма називалась: «І буде день, і буде Перемога!».

Відчути атмосферу цієї події вам допоможе відео та  фоторепортаж з-за куліс – від рівненської журналістки Ірени Слути.

Зала була переповнена, люди шаленіли під "Липи цвітуть", а Іво Бобул співав не гірше, ніж 20 років тому

Але цікаво, що за кілька днів перед цим тріумфом у відомого співака трапився ексцес із журналісткою та блогеркою Еммою Антонюк під час запису відеоінтерв'ю для її влогу.

Все почалося з запитань про Сандулесу та як артисти розійшлися. Далі перейшло на 16-річного сина Іво Бобула та його стосунки з дівчатами й тут маестро завівся і почав стверджувати, що жінки тепер стали занадто меркантильними:

«Жінки зараз розпещені. Дуже багато хочуть від чоловіків. Я дивлюся на все це і мені просто шкода стає чоловіків.

 

Сьогодні в неї один, через пару років інший і так скаче по ліжках, шукає принца. Треба поважати чоловіків, нам теж важко. Меркантильними стали жінки, дуже меркантильними.

 

Багато жінок самотні і не розуміють чому – у них є все, але немає щастя. А тому, що треба подивитися на себе, подивитися, що ти наробила, що залишилася сама.

 

Кого ти так образила. Не міг він, наприклад, шубу тобі дістати, і через цю шубу ти пішла до іншого», – видав Бобул.

Емма Антонюк - праворуч. Треба зазначити, що її інтерв'ю проходять у стилі реального "hard talk"

Пізніше маестро додав, що дівчатам потрібно «замислитися над своєю поведінкою» та обирати чоловіків «не за гроші, а за душу»:

«Молоді це треба знати. Щоб хлопці знали: різні дівчата є. Є хороші – вони сидять вдома і нікуди не виходять... Жінки змінилися, стали меркантильними.

 

Думають тільки про бабки, про «жити класно», про машини. А де чоловіки можуть це взяти? Не всі можуть бути банкірами та папіками».

Натисніть плей, щоб переглянути 45-хвилинне інтерв'ю повністю

Зрештою, в якийсь момент напруга на майданчику зросла настільки, що Іво Бобул встав, зняв з себе мікрофон і покинув місце зйомки.

Так чи інакше, але популярності артиста все це, навряд чи, завадить. Принаймні в коментарях під фоторепортажем Ірени Слути з Рівного ви можете побачити багато надзвичайно позитивних відгуків про концерт. Люди навіть цитують текст із відомої реп-композиції ТНМК

Крила одягає - Іво Бобул
Всім допомагає - Іво Бобул
Гімн заспіває - Іво Бобул
Добре, що у нас є - Іво Бобул
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень