Івангай назвав Дудя «сциклом»

Через те, що той вирізав з інтерв'ю слова про Голодомор і репресії

Івангай / Юрій Дудь

Відеоблогер Іван Рудський, більш відомий як Івангай (Ивангай, EeOneGuy), звинуватив російського журналіста Юрія Дудя у тому, що він вирізав з інтерв'ю фрагменти, де він розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-українського конфлікту.

Інтерв'ю вийшло на Youtube ще 18 березня, але Іван повідомив про вирізані фрагменти тільки 2 травня у Twitter:

Дудь вирізав головний меседж. Моя прабабуся - жертва Голодомору. Дідусь - жертва репресій НКВС. А тепер Україна має війну з Росією.

Блогер, який має на YouTube 17,7 млн підписників, також назвав Дудя «сциклом» у відповідь на запитання користувачів про причини цензури.

Юрій Дудь уже відповів на звинувачення у боягузстві та цензурі, заявивши таке:

Зазвичай на монтажі викидається все нецікаве, іноді - те, що могло б бути цікавим, але висловлено настільки недоладно, що це дуже складно і зрозуміти, і просто слухати. Наше завдання - не показати героя максимально безглуздим і не назбирати вогненних цитат для заголовків.

Також російський журналіст виклав в Telegram вирізаний фрагмент.


Довідка:
EeOneGuy, він же Івангай, він же Іван Рудський, народився у Дніпропетровській області у 1996 році. Дитинство провів  у Кривому Розі. Після закінчення школи переїхав до Росії.

Торік Іван Рудський опублікував в Instagram кілька фотографій з України і в одному з дописів повідомив, що «почав більше цінувати батьківщину».

 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень