Італієць продав невидиму скульптуру за 18 300 доларів

На неї досить швидко знайшовся покупець

 

67-річний італійський митець Сальваторе Ґарау (Salvatore Garau) продав свою роботу «Lo sono» (я [цим] є) за 18 300 доларів на аукціоні «Art-Rite» у травні. Покупець отримав сертифікат володіння «скульптурою» та інструкцію з того як її слід виставляти на огляд. 

«Вакуум - це простір наповнений енергією, навіть якщо він порожній, згідно з принципом невизначеності Гайзенберга, ця порожнеча має вагу, ця вага маніфестується у частинках, тобто в нас» - описав ідею «Lo sono» її автор

Це вже не перша «невидима скульптура» Ґарау, раніше він презентував роботу «Будда спостерігає», котра була просто відгородженою плівкою територією на центральній площі Мілану «Piazza Della Scala». 

Коли я виставляю на огляд нематеріальну скульптуру у певному місці то у ньому концентрується певна кількість думок які формують скульптуру.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень