Історія з хробаками у маслі має продовження

Адміністрація магазину заперечує сам факт, але...

Матеріал про хробаків у маслі викликав чималий резонанс і навіть пряму дискусію між представниками магазину та жінкою, яка вважає себе та свою родину потерпілими.

Розмова між ними - представником магазину Жанною та "потерпілою" Оленою, -  зав'язалася у коментарях під нашою статтею. Адміністрація магазину, окрім всього іншого, запропонувала Олені зустрітися і все остаточно перевірити та з'ясувати.

Сам магазин свою провину спростовує, запевняючи, що в "Сім-Сім" масло зберігається у холодильниках за температури -15 градусів. Крім того, у магазині з цього приводу проведено службову перевірку.

Відомо, що покупець та адміністрація магазину уже контактували між собою заочно й під час дискусій у соцмережах в кількох рівненських групах.

У коментарі для Радіо Трек представник адміністрації заявив, що вони уже третій день чекають "потерпілу", аби перевірити все остаточно, але вона до них не приходить.

Магазин підозрює, що проти нього вчинено наклеп.

Ми ж, зі свого боку, дізналися, що згадане масло зберігається у покупця, і вже найближчим часом його принесуть у магазин для проведення необхідних експертиз та з’ясування усіх обставин інциденту.

Обіцяємо тримати вас у курсі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень