Історичний випадок: з Україною сталася унікальна ситуація у Лізі Європи

Українське дербі може відбутися 24 серпня

Луганська «Зоря» та «Дніпро-1» можуть зійтись у битві за вихід до групового турніру Ліги Європи. Це станеться у тому випадку, якщо віцечемпіон України пройде у третьому кваліфікаційному раунді празьку «Славію».

Про це стало відомо за підсумками жеребкування єврокубків, яке відбулося у штаб-квартирі Європейського футбольного союзу (УЄФА) у швейцарському Ньйоні.

Українське дербі у Лізі Європи може відбутися 24 серпня. Якщо ж «Дніпро-1» програє чеській команді, то зустрінеться з познанським «Лехом» або «Спартаком» із Трнави в раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій.

У цьому ж турнірі виступає і київське «Динамо», яке у разі тріумфу у дуелі з грецьким «Арісом» зіграє зі стамбульським «Бешикташем» або бакинським «Нефтчі» за право зіграти у груповому етапі.

Протистояння команд з однієї країни на стадії відбіркових етапів континентальних турнірів було неможливим до реформи єврокубків та появи Ліги конференцій у 2021 році. Україна може стати першою країною, чиї команди зійдуться у битві одна з одною.

Зазначимо, що свої перші матчі проти «Славії» та «Аріса» київське «Динамо» та «Дніпро-1» відповідно проведуть уже у четвер, 10 серпня.
 
Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень