Іспити з іноземних мов на Рівненщині складали з порушеннями

І не усі ті, хто зареєструвався

До пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019, з англійської мови, з'явились понад 95% зареєстрованих учасників. Про це йдеться у повідомленні на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти (ЛРЦОЯО).

З 2 119 зареєстрованих учасників іспит з англійської на Рівненщині складали 2 035.

Освітяни зафіксували 7 фактів порушення процедури учасниками тестування з англійської мови. Роботи таких учасників анульовано. Така кількість порушень – загальна для Рівненської, Волинської та Львівської областей.

Незалежне оцінювання з французької мови на Рівненщині складало семеро, із 11 зареєстрованих, учасників. Порушень під час складання іспиту з цього предмету – не було.

Не реєстрували жодних порушень під час складання ЗНО із німецької мови. В області для складання цього тесту реєструвалося 79 осіб, і лише 71 – з’явились у пункт тестування.

Знання іспанської мови на Рівненщині перевіряло двоє осіб. Тут порушень – не фіксували.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень